Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde voor bioresonantietherapie - Ron Veringmeier | Bioresonantie - Waalwijk

Bioresonantie therapie volgens Paul Schmidt met de moderne Rayocomp PS-1000 polar en automatische scan - Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde

Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 Bioresonantie                                                                      
                                     

Meer dan 5500 natuurgeneeskundig georiënteerde artsen en Heilpraktiker maken alleen al in Duitsland gebruik van de bioresonantie volgens Paul Schmidt. Deze doorbraak was het gevolg van het high-med-apparaat van de firma Rayonex, de "Rayocomp PS 1000 polar".
Officieel onderzoek laat zien dat een bioresonantie behandeling met dit apparaat werkt en veilig is.  lees het rapport
Een filmpje met wat meer informatie over bioresonantie vindt u op  YouTube

De behandelingen in mijn praktijk vinden plaats met dit moderne bioresonantie-apparaat.     
Het unieke aan dit appaat is dat dit niet met losse frequenties werkt, maar met complete behandelprogramma's die meerdere freqentiecombinaties bevatten. Hierdoor kunnen ook complexe ziektebeelden zoals; astma, diabetes of artritis behandeld worden.            
Tevens is het apparaat voorzien van het allernieuwste programma op het gebied van frequentieanalyse, namelijk de "Rayoscan". 
Dit systeem scant geheel automatisch uw lichaam en voert een analyse uit, waardoor alle verstorende frequenties in het lichaam uitgefiltert worden en zichtbaar gemaakt. Vervolgens worden alle frequenties weer in een gezonde balans gebracht.

Naast de behandeling met het bioresonantieapparaat, vul ik de behandelingen eventueel aan met adviezen over voeding en voedingssupplementen, hulp bij het ontzuren en ontslakken, Bachbloesemtherapie en Schüssler celzout-therapie.

Ter controle of om met zekerheid iets vast te stellen maak ik soms gebruik van een bloed en/of urineonderzoek. Het bloedprikken gebeurt d.m.v. een vinger-prikje. Zelf kan ik direct het Glucose en Hemoglobine meten. 
Voor andere uitgebreidere bloedonderzoeken werk ik samen met laboratorium Hessels & Grob in Apeldoorn.
De urine kan ik meten met een urinestrip welke door een apparaatje afgelezen wordt. Hiermee zijn o.a. urineweginfecties, nierstenen, nierfalen, diabetes, galproblemen en leverafwijkingen op te sporen. 

Cliënten ervaren gewoonlijk na één of enkele behandelingen verbetering van hun gezondheid..
De bioresonantietherapie is pijnloos, heeft voor zover bekend geen nare bijwerkingen en is daarom ook geschikt voor kinderen.
  

                 
         
                                   
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu