Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde voor bioresonantietherapie - Ron Veringmeier | Bioresonantie - Waalwijk

Recensies voor Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde in Waalwijk - Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde

Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Praktijk
 
 
 
 
7 Opmerkingen

Serine
2020-02-19 16:20:07
Super bedankt voor jou goede behandelingen voor mij en mijn familie. Wij zijn super tevreden met jou! Liefs
An
2019-07-19 17:33:19
Bedankt voor de snelle levering en het advies
Linde
2019-03-06 11:45:06
Vandaag mijn laatste behandeling gehad. Ik had verschillende klachten oa vermoeidheid en hoofdpijn. Door middel van bioresonantie therapie en vitamines ben ik van mijn klachten af en ben ik weer fit!
Bedankt Ron!
Marjolein Stil
2017-04-05 16:26:19
Vandaag heb ik mijn laatste behandeling gehad bij Ron. Een deskundig, bevlogen mens met veel kennis. Ik kwam bij hem vanwege neuropathische klachten en ik ben van de pijn af. Wat heerlijk. Hij heeft me voedingssupplementen verkocht zonder winstoogmerk en me veel inzichten gegeven. Daarnaast werd ik verwend met koffie, thee en iets lekkers. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Ron!
Ilse
2016-11-16 16:01:16
Ron is een bevlogen, vakbekwame man met veel parate kennis. Ik heb een aantal bioresonantiesessies bij hem gedaan en voel mij veel energieker dan voorheen. Dank je wel voor deze duw in de goede richting Ron!
Bart
2016-08-11 08:34:54
Net als verschillende familieleden, heb ik goede ervaringen bij Ron, Praktijk Geerde. Hij is betrokken bij mijn gezondheid, bekwaam in zijn vak, gemotiveerd mij te helpen en zeer pro-actief.
Zo heeft Ron mij verder kunnen helpen, waar de gebruikelijke geneeskunde het opgaf.

Enorm bedankt Ron!
Ed
2016-08-08 07:47:15
Via, via in contact gekomen met Ron. Omdat ik al ervaring had met bio resonantie bij een natuurarts die werkte met verouderde apparatuur en te dure tarieven, een afspraak met Ron gemaakt. Een verademing, niets geen moeilijk gedoe, maar professioneel nuchter en erg betrokken bij mijn persoonlijk welzijn. Ron is super gemotiveerd, adviseert deskundig hoe verder te gaan en je krijgt ook voeding adviezen. Ron weet waar hij over praat, doet veel meer dan hij zou moeten en in mijn geval, de ziekte van Lyme, merk ik heel duidelijk dat het werkt. Ik ga nu eens in de 4 weken voor een behandeling en met hulp van aanvullende medicatie, die ik zelf koop, maar met gedegen advies van Ron. Ron heeft geen handeltje in medicijnen, het enige wat ik via hem koop zijn wat voeding supplementen tegen inkoop prijs, Geen commerciƫle neven belangen waar dan ook in om rijk te worden, maar een gemotiveerde behandeling en meer dan dat. Dit in tegenstelling tot anderen waar ik financieel werd leeg getrokken. Voor iedereen die snapt wat bio resonantie inhoudt en weet wat dat doet, ik ben een zeer tevreden klant en beveel deze praktijk erg aan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu